LUDUS NATURAE

Življenje je polno presenečenj, radosti, smeha, a tudi trenutkov, na katere nimamo dobrih spominov.


A ko že mislimo, da ni ničesar več, se nam lahko porodi novo življenje!

Spominjam se dne, ko sem sedela na domačem travniku in zrla v prazno. Bil je eden tistih dni, ko sem potrebovala trenutek samote, brez zunanjega sveta. Zaprla sem oči, se nasmehnila in jih nato počasi odprla. Pred mano je stal domač mogočen oreh, isti kot trenutek poprej, vendar sem nanj gledala drugače. Z optimizmom, voljo, željo po ustvarjanju… Tisto noč sem začela ustvarjati, se igrati s svojo domišljijo in naravo!

Tako so nastali ročno narejeni inovativni, visokokakovostni izdelki iz domače ekološke kmetije Rečnik – Pekošak. Naša orehova jedrca so prisotna v skoraj vseh izdelkih.

To so luksuzni unikatni izdelki, polnega pristnega naravnega okusa. Rodila se je blagovna znamka Ludus naturae, igra narave!

Zdaj vem, da se časi spreminjajo in mi se spreminjamo z njimi. Vsak od nas ima svoja obdobja, tudi narava!

Po letih mojega kreativnega ustvarjanja si ljubitelji mojih daril – izdelkov, ter oreha želijo pobliže spoznati naše orehovo posestvo.

Posestvo se nahaja v neokrnjeni naravi na Ponikvi, v bližini rojstne hiše A. M. Slomška. Nedalec stran je tudi Žička Kartuzija ter mesto Šentjur s svojo zanimivo zgodovino.

Danes na kmetijo – posestvo prihajajo različni obiskovalci, izletniki ali družine z otroci.

Prav za takšne obiske se je na kmetiji uredil degustacijski prostor, ob samem orehovem nasadu, kjer se lahko poskusijo vsi izdelki ali preostale jedi iz oreha.

Pri meni na kmetiji so gosti vedno dobrodošli, naprošam Vas le, da si vnaprej rezervirate termin ogleda in doživite IGRO NARAVE!

Rečnik Romanca